Skoleerhvervspraktik

Går du i folkeskole og mangler en mulighed for erhvervspraktik et sted, som tager hensyn til dine behov?

Så kan KLAR TIL START være en mulighed!

Når man er ung og har autisme, kan det være ekstra svært at finde ud af hvilke fremtidsmuligheder man har. Der findes ikke noget overblik over de få uddannelsestilbud og jobs, der er. Og det kan være ret svært at finde en arbejdsplads, hvor man kan komme i folkeskole-erhvervspraktik. De fleste arbejdspladser mangler nemlig lidt viden og erfaring i at kunne give en ung med autisme et vellykket og trygt praktikforløb.

Men i KLAR TIL START kender vi alt til autisme, og har derfor valgt at gøre det lidt nemmere ved at tilbyde autismetilpasset erhvervspraktik i vores træningsvirksomheder. Det vil sige at der er en fuldtids pædagogisk vejleder med autisme speciale til stede i virksomheden, som kan give støtte og tryghed under skolepraktikken.

Hør mere om mulighederne for at komme i erhvervspraktik på en KLAR TIL START-arbejdsplads hos din lokale KLAR TIL START-udbyderVi kan ikke garantere, at der altid er ledige pladser i hele landet, men hvis vi har muligheden for at sige JA til DIG, så gør vi det!

Kontakt projektleder Morten Wulff på info@klartilstart.dk eller telefon 22 77 14 11.