Kontormedhjælper til KLAR TIL START

3. maj 2023

Vi søger en kontormedhjælper 15 timer om ugen i KLAR TIL STARTs sekretariat. Opgaverne spænder fra praktisk arbejde til PC-arbejde, og du vil blive en del af en venlig og støttende arbejdsplads med godt arbejdsmiljø.

Er du vores nye kontormedhjælper?

Holder du af systematik, og er du god til at holde orden? Er du selvstændig og samtidig god til at samarbejde, og har du interesse indenfor det sociale område? Så kan det være dig, vi har brug for til stillingen som kontormedhjælper i KLAR TIL STARTs sekretariat.

Konkret drejer det sig om en stilling på 15 timer om ugen, hvor du kommer til at aflaste kontoret med forskellige opgaver i det daglige. Du skal være helt ok med både at lave kaffe og handle ind, mens du på andre tider skal skrive referater og andet arbejde ved PC-skærmen. Vi kan tilbyde en arbejdsplads med god stemning og godt arbejdsmiljø, hvor vi hjælper hinanden og har en rar omgangstone, også når der er travlt.

Dine dage kan fx gå med:

  •  Konferencebooking
  •  Mødefacilitering og koordinering
  •  Praktiske opgaver (herunder indkøb)
  •  Referatskrivning
  •  Overblik over kommunekontakt (UU-vejledere og sagsbehandlere)
  •  UNOIT (registrering og opfølgning i intern it-platform)
  •  Arbejde og behandle data til projektets dokumentation
  •  Vedligeholdelse af skabeloner(dokumenter)
  •  Udarbejdelse af dagsordener
  •  Ad hoc opgaver

 

Du får selvfølgelig en grundig oplæring i vores systemer. De primære arbejdsopgaver ligger i dagtimerne; dine præcise arbejdstider fastlægger vi i fællesskab.

Om os: 

KLAR TIL START er en del af FONDEN UNGES, som tilbyder et særligt tilrettelagt ansættelsesforløb for unge og voksne med autisme. Vi bor centralt i Bagsværd, hvor vi deler bygning med UNGES Uddannelsescenter, en STU (særligt tilrettelagt ungdomsuddannelse) for unge med særlige behov, hvor både ansatte, undervisere og elever har deres gang.

Om dig: 

Flydende i dansk – både skrift og tale. Du har lyst til at bidrage, er god til at holde overblik og trives med forskellige opgaver i dit arbejdsliv. Vi forestiller os, at du måske er studerende, men vi stiller ikke krav til din uddannelse eller erhvervserfaring – for os er viljen til jobbet, det allervigtigste. Vi kan se stillingen besat af mange forskellige profiler og vi opfordrer derfor alle med interesse til at søge stillingen.

For os er det helt afgørende, at du har lyst til at dele noget af din hverdag med os med smil på læben og godt humør. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte projektkoordinator Sidsel Garp på tlf. 4432 6612 eller mobil 60513294. Opstart hurtigst muligt.

Ansøgning sendes hurtigst muligt til: sg@unges.dk

Kontakt

Sidsel Garp