fbpx

Jeg har fundet min plads i livet

Jeg har prøvet mange forskellige skoleforløb og praktikker, men jeg har aldrig rigtig følt mig “hjemme” i de ting. Og de var ikke vedvarende.

år det ene var slut, skulle jeg altid ud og finde noget nyt at lave. Jeg ville gerne høre til et sted og være en del af fællesskabet. Jeg er to gange blevet tilbudt førtidspension af kommunen, fordi de ikke vidste, hvilken hylde de skulle placere mig på.

Der var ikke så mange muligheder for mig, men KLAR TIL START var en perfekt løsning. Det gav en sikkerhed om fast job og noget stabilitet.

En anden grund var også, at der var en vejleder på hele tiden, så man var ikke alene. Jeg har fundet min plads i livet, og det er jeg så stolt af. Nu ved jeg hvor, jeg hører hjemme.

Selvom man har nogle ting at slås med, så man kan sagtens komme ud på den anden side og blive til noget.

Sarah, tidl. kandidat og fastansat i Fakta, Broager

Til dig der vil have et rigtig job

KLAR TIL START er for dig, der gerne vil have et arbejde i en helt almindelig virksomhed, men som har svært ved at tilpasse dig et almindeligt job. Vi samarbejder med en række store danske virksomheder, som har sagt ja til at skræddersy et job, der passer præcis til dig.

KLAR TIL START er et særligt tilrettelagt ansættelsesforløb, hvor du lærer tingene på den måde, der passer bedst til dig.

Sammen med din egen personlige vejleder finder du ud af, hvad du er særligt god til, og hvilke ting, du har brug for ekstra hjælp til. Og du lærer at håndtere de personlige og sociale udfordringer, som kan gøre det svært for dig at fungere på en arbejdsplads. Hele forløbet foregår på en almindelig arbejdsplads, og ofte vil det være på det samme arbejdssted, hvor du senere bliver ansat. Som udgangspunkt varer forløbet 12 måneder, og du har din personlige vejleder med hele vejen.

Når forløbet er slut, har din nye arbejdsplads et job klar, som passer præcis til dig og det, du kan.

KLAR TIL START har været i gang siden 2013, og 80% af alle vores kandidater har fået et fast arbejde efter forløbet. Og hvad der næsten er endnu bedre: 98% af dem har stadigvæk deres job!

Tal med din sagsbehandler, jobcenterkonsulent eller uddannelsesvejleder i din kommune – han eller hun kender sandsynligvis til KLAR TIL START. Eller klik på “kontakt” nedenfor.