Er du vores nye vejleder i Nordsjælland?

20. juli 2022

Da en af vores gode kollegaer har fået nyt job tættere på sin bopæl, søger FONDEN UNGES en erfaren vejleder til vores KLAR TIL START team i Nordsjælland snarest. Stillingen er på 25 – 30 timer om ugen.
Vi søger en rummelig, selvstændig og engageret medarbejder, der er i stand til at opbygge positive relationer på alle berøringsflader i den daglige kontakt med de involverede.

Stillingen:

Som vejleder bliver du en del af et fagligt kompetent og engageret team, der alle har sin daglige gang i hver deres virksomhed, hvor der dagligt, i samarbejde med virksomhedens ledelse og ansatte, arbejdes på at uddanne kandidaten (typisk unge/voksne med en autismediagnose), hvorfor gode samarbejdsevner er nødvendige.

En hverdag består oftest sammen med tre til fem kandidater. Dit fokus vil være pædagogisk, fagligt og praktisk at støtte og uddanne kursisterne til at blive klar til ansættelse, samtidig med at denne kan klare en hverdag og privatliv ved siden af.

KLAR TIL START tilbyder dig en spændende stilling med en stor grad af frihed til at opnå resultater. Du vil blive en del af en lille og dynamisk virksomhed, der opererer i et foranderligt marked. Vi lægger stor vægt på at skabe et miljø, hvor kandidaten er i centrum, og hvor der er rum til personlig samt faglig udvikling. Udover lønnen tilbydes der en attraktiv pension og ferievilkår og der stilles pc og telefon til rådighed.

Din baggrund kan f.eks. være pædagog, terapeut, underviser, vejleder eller mentor, og forventes at du har erfaring inden for autismeområdet. Det vigtigste er helt sikkert en god kemi med kandidater, kollegaer og virksomheder. Du skal være struktureret, selvstændig og ansvarsfuld, forandringsvillig og ikke mindst rummeligt og et tålmodigt menneske.

Det er en fordel, hvis du kender til beskæftigelseslovgivningen eller på anden måde, har erfaring med kommunalt samarbejde, da du har den daglige kontakt til borgernes sagsbehandlere og pårørende mv.

Du kan skrive rapporter på en saglig og faglig måde til dokumentation til jobcenter/kommune. Du arbejder rutineret med Office pakken og er kommunikativ stærk, både skriftligt og mundtligt.

Lyder ovenstående interessant skal du sende en motiveret ansøgning samt CV med foto til projektleder Morten Wulf på e-mail: mw@unges.dk senest den 27. september. Samtaler bliver afholdt tirsdag den 28. september og onsdag den 29. september.

Din e-mail skal være mærket KLAR TIL START vejleder og dit navn.

Vi gør opmærksom på, at der afholdes samtaler løbende. Hvis du har spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte Morten Wulf på tlf. 22771411. Læs mere om os på www.klartilstart.dk

KLAR TIL START er et opkvalificeringsforløb målrettet flertallet af unge med en autismediagnose. Denne gruppe er intellektuelt på et moderat til normalt funktionsniveau, hvilket ikke matcher højt specialiserede opgaver, men tværtimod ganske almindelige jobs. Forløbet gennemføres over hele landet i samarbejde med en række uddannelsessteder samt vores partnervirksomheder, der tilbyder intet mindre end jobgaranti til kursisterne.

Vi samarbejder med flg. virksomheder: Irma, Kvickly, fakta, SuperBrugsen, Rema1000, ILVA, Dagrofa, Normal, og Elgiganten.

KLAR TIL START drives af FONDEN UNGES, som desuden står bag UNGES Uddannelsescenter, der tilbyder STU og anden undervisning til unge med ASF, samt Scan How, som er en app målrettet personer med ASF.