Dynamisk vejleder søges

10. maj 2023

Brænder du for socialt arbejde og vil du gerne gøre en forskel i en spændende stilling med en stor grad af frihed til at opnå resultater? Så har vi jobbet til dig.

Er du vores nye vejleder?

Vi søger en rummelig, selvstændig og engageret medarbejder til vores KLAR TIL START-vejlederteam i Nordsjælland. Du bliver en del af et fagligt kompetent team af vejledere i en dynamisk organisation, der arbejder for at hjælpe mennesker med autisme og andre kognitive udfordringer godt i gang på arbejdsmarkedet.

Individuelle forløb med fagligt fundament

Som KLAR TIL START-vejleder har du din daglige gang ude i en privat virksomhed, hvor du har ansvaret for at uddanne og udvikle et lille hold af en til fem kandidater, som har brug for støtte og et struktureret forløb for at komme i gang på arbejdsmarkedet.

Det daglige arbejde foregår i samarbejde med ledelse og ansatte i den virksomhed, hvor kandidaterne er i træning, så gode samarbejdsevner og evner til at opbygge positive relationer på tværs af fagskel er nødvendige.

Dit fokus vil være pædagogisk, fagligt og praktisk at støtte og uddanne kandidaterne til at blive klar til ansættelse, samtidig med at de kan klare en hverdag og privatliv ved siden af. Du vil stå for at udvikle og dokumentere kandidatens arbejdsevne, så der bliver sat en realistisk ramme for deres fremtidige arbejdsliv med høj trivsel og tilfredshed.

Vi lægger stor vægt på at skabe et miljø, hvor kandidaten er i centrum, og hvor der er rum til personlig samt faglig udvikling. Som vejleder vil du opleve, at dine kandidater vokser og få mere selvtillid igennem forløbet, og se deres trivsel og livskvalitet få et stort løft, når de efter et gennemført forløb bliver fastansat.

Stillingen er på 25 – 30 timer om ugen med en attraktiv pension og ferievilkår, og der stilles pc og telefon til rådighed. Det er en fordel, at du kan stille egen bil til rådighed, da arbejdspladsen kan variere og arbejdsdagen kan være på flere lokaliteter.

Om dig

  • Din baggrund kan f.eks. være pædagog, underviser, vejleder eller mentor, og sandsynligvis har du erfaring inden for autismeområdet.

  • Du er god til at opbygge relationer og kan skabe et godt samarbejde med kandidater, kollegaer og virksomheder.

  • Du er struktureret, selvstændig og ansvarsfuld, forandringsvillig og ikke mindst rummeligt og et tålmodigt menneske.

  • Det er en fordel, hvis du kender til beskæftigelseslovgivningen, eller på anden måde har erfaring med kommunalt samarbejde, da du har den daglige kontakt til borgernes sagsbehandlere og pårørende mv.

  • Du kan skrive rapporter på en saglig og faglig måde til dokumentation til jobcenter/kommune og er kommunikativt stærk, både skriftligt og mundtligt.

Lyder ovenstående interessant, så send en ansøgning samt CV til mw@unges.dk senest den 18. juni. Samtaler bliver afholdt løbende og stillingen forventes besat 1. august 2023.

Din e-mail skal være mærket ”KLAR TIL START-vejleder” og dit navn.

Hvis du har spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte projektleder Morten Wulf på tlf. 22 77 14 11. 

Kontakt

Morten Wulf

Projektleder