fbpx

FONDEN UNGES søger grundet barsel hos en af vores kollegaer, en erfaren vejleder til vores KLAR TIL START team i Storkøbenhavn med opstart i februar 2020. Stillingen er på 32 timer om ugen, og er som udgangspunkt tidsbegrænset til 12 måneder med mulighed for forlængelse eller fastansættelse.

Vi søger en rummelig, selvstændig og engageret medarbejder, der er i stand til at opbygge positive relationer på alle berøringsflader i den daglige kontakt med de involverede.

Stillingen:
Som vejleder bliver du en del af et fagligt kompetent og engageret team, der alle har sin daglige gang i hver deres virksomhed, hvor der dagligt, i samarbejde med virksomhedens ledelse og ansatte, arbejdes på at uddanne kursisten (unge/voksne med en autismediagnose), hvorfor gode samarbejdsevner er nødvendige.
En hverdag består oftest sammen med tre til fem kursister.
Dit fokus vil være pædagogisk, fagligt og praktisk at støtte og uddanne kursisterne til at blive klar til ansættelse, samtidig med at denne kan klare en hverdag og privatliv ved siden af.

KLAR TIL START tilbyder dig en spændende stilling med en stor grad af frihed til at opnå resultater. Du vil blive en del af en lille og dynamisk virksomhed, der opererer i et foranderligt marked. Vi lægger stor vægt på at skabe et miljø, hvor kursisten er i centrum, og hvor der er rum til personlig samt faglig udvikling. Udover tilbydes der en attraktiv pension og stilles pc og telefon til rådighed.

Din baggrund kan eksempelvis være pædagog, psykomotorisk terapeut, underviser, vejleder eller mentor, og forventes at du har erfaring inden for autismeområdet.
Du skal være struktureret, selvstændig og ansvarsfuld, forandringsvillig og ikke mindst rummeligt og et tålmodigt menneske.

Det er en fordel, hvis du kender til beskæftigelseslovgivningen eller på anden måde har erfaring med kommunalt samarbejde, da du har den daglige kontakt til borgernes sagsbehandlere og pårørende mv.
Du kan skrive rapporter på en saglig og faglig måde til dokumentation til jobcenter/kommune. Du arbejder rutineret med Office pakken og er kommunikativ stærk, både skriftligt og mundtligt.

Lyder ovenstående interessant skal du sende en motiveret ansøgning samt CV med foto til mw@unges.dk senest den 6. december. Ansøgere bliver kaldt ind løbende. Vi venter gerne på den rette kandidat.
Din e-mail skal være mærket KLAR TIL START vejleder og dit navn.

Vi gør opmærksom på, at der afholdes samtaler løbende. Såfremt du har spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte Morten Wulf på tlf.; 22 77 14 11 – Læs mere om os på www.klartilstart.dk