toggle menu

“Klar til Start” og Tietgenskolen i TV2 Fyn

“Klar til Start” har været meget i vælten her for nylig både i Midt- og Vestjylland (hvor Autismecenter Vest og Idavang fik “Klar til Start” fremhævet i lokal-tv, i P4 og i Skive Folkeblad) og nu også – igen – på Fyn.

På Fyn er konceptet på det seneste blevet fremhævet positivt af Fyens Stiftidende, af det lokale Venstre-folketingsmedlem på Fyn psykiatriordfører Jane Heitmann og nu også af Tv2 Fyn…

Tv2 Fyn var den 14. juni således på besøg i vores træningsbutik i Hjallese ved Odense, og det kom der denne fine omtale ud af. Klippet inkluderer blandt andet udtalelser fra faktas lokale Salgschef Jesper G. Jensen og Heitmann.

“Klar til Start”-partner også i vælten

“Klar til Start” har mange fantastiske partnere rundt om i landet (inklusiv de ovenstående). Også på Fyn har vi en fantastisk partner i form af Tietgenskolen, som også var i vælten på Tv2 Fyn. Uddannelsesleder Kimmie Falk var således i Tv2 Fyn-studiet for at fortælle om værdien af “Klar til Start” for personer med autisme og for samfundet.

For at høre mere om “Klar til Start”  og “Klar til Start” på Fyn, kontakt da Projektleder Morten Wulf på mw@unges.dk eller på nr. 22 77 14 11.