toggle menu

Hold styr på varerne, kør truck eller palleløfter - og gør en forskel

Catering Engros

”Alle har ret til at bidrage”, fortæller Salgs- og marketingdirektør Claus Mørkøre Andersen fra Catering Engros.

Ikke alle har ressourcerne til at kræve retten til at bidrage, eller blot at blive set og hørt. At være ekskluderet fra at bidrage til fællesskabet og ikke have noget at stå op til, passiviserer og nedbryder ethvert tænkende væsen. At føle sig overset, ignoreret og uønsket, er nok den værste følelse man kan opleve. Derfor er det vores overbevisning, at alle som udgangspunkt har retten til at bidrage med det de kan. Hvis vi nu i stedet designer funktionen til personen og dennes kompetencer, kan skabe helt nye muligheder. Vi kan sikre optimal motivation og ressourceudnyttelse, samtidigt med at vi skaber plads og rum til mange af de mennesker, der i dag er marginaliserede og parkeret på en offentlig ydelse.

Det ukendte skræmmer de fleste, men angsten for at fejle, må aldrig blive større en lysten til at gøre en forskel. Derfor har Catering Engros, uden rysten på hænderne, besluttet at indgå i et samarbejde med Klar til Start. Et samarbejde, vi er overbeviste om, vil skabe værdi og udvikling. Vi vil skabe en bedre og mere rummelig arbejdsplads, uden at gå på kompromis med de økonomiske målsætninger, og lige præcis derfor er vi Klar til Start.

Med “Klar til Start” lægges der vægt på, at kursisten skal udvikle sig både socialt og praktisk. Ved at varetage et job, vil der blive arbejdet med personlig fremtræden, og der vil ske en udvikling med hensyn til, hvordan sociale regler og forventninger håndteres. Derudover vil kursisten lære, hvordan det er at have en god arbejdsmoral.

De praktiske arbejdsopgaver omfatter:

  • Klargøring af bure, paller og kasser til plukkere
  • Dato-, kvalitets- og modtagekontrol
  • Afhjælpe chauffører samt udbringning af varer til kunder
  • Pakke varer til kunder
  • Ad hoc.-opgaver

Kontakt Projektleder Morten Wulf på tlf. 22 77 14 11 eller på mw@unges.dk for at høre mere om mulighederne for at blive “Klar til Start” hos Catering Engros.

aflastning-af-varer-3

Kontakt os